Més esport

Seriosos i centrats

Handbol. El Bordils s'imposa a un rival directe, el Sant Esteve, i se situa líder provisionalment del grup C de la primera estatal, en espera del resultat d'avui de la Roca contra la Salle Montcada

El Bordils va resoldre amb eficàcia la visita del quart classificat del seu grup, el Sant Esteve Sesrovires, un rival que en la quarta jornada es va imposar clarament (33-24) al conjunt gironí. La victòria el deixa com a líder provisionalment del grup c, en espera del que faci la Roca en el partit que avui jugarà a la seva pista contra la Salle Montcada.

Plantejament seriós

Els homes de Pau Campos van marcar la diferència en la primera part, gràcies a un bon joc tant en defensa com en atac. Els primers avantatges en el marcador no van tardar a arribar. En el minut 20 el Bordils ja havia obert un forat de cinc gols (12-7). El Sant Esteve va poder maquillar el resultat amb un parcial de 3-0 abans del descans que va deixar el marcador 16-13.

El Bordils no podia permetre's una altra sorpresa contra un dels dos únics equips que l'han guanyat aquesta temporada (l'altre va ser el Palautordera) i, amb un plantejament molt seriós, va aconseguir una diferència de vuit gols en els primers deu minuts de la segona part.

La diferència màxima va arribar a ser d'onze gols a cinc minuts del final (32-21). Amb una situació tan còmoda, el Bordils es va relaxar en els últims instants i el Sant Esteve va poder reduir la diferència escandalosa fins als sis gols gràcies a un parcial de 2-7.

La victòria d'ahir, juntament amb la derrota del Sant Martí Adrianenc a la pista del Palautordera (39-31), permet al Bordils augmentar fins als quatre punts la diferència amb el club barceloní. El pròxim rival del Bordils serà l'Esplugues.

BORDILS (34): Ferrer (1), Combis (4), Prat (1), Nonó (6), D. Masó (3), J. Masó (4), Masmiquel (1), Canyigueral (7), Marco (3), Moreno (3), Vila, Viladevall (1), Comas i González. SANT ESTEVE SESROVIRES (28): Pérez, Martínez (5), Rius (3), Vilaplana (4), Folch (4), Pujol (4), Cañamero, Falguera (1), Cabello (1), Pérez (3), Larrea (2) i Santiago (1). PARCIALS: 3-2, 5-4, 7-4, 12-7, 13-9, 16-13; 19-14, 23-15, 25-18, 28-18, 32-21 i 34-28. ÀRBITRES: Rosell i De Sola.