Més esport

El Sarrià reacciona i pot trencar la mala ratxa

Handbol. L'Augi va tombar el cuer de la lliga i va tornar a guanyar a casa, on no ho feia des del novembre. El canvi en la segona meitat, decisiu

gavà36


aUgI sarrià40


El Sarrià va posar fi a la sequera de victòries a casa i, per fi, va poder oferir la tercera victòria del curs als seus aficionats. I ho va fer en un partit que va tenir dues cares perquè, en la primera meitat, entre la humitat que hi havia i que feia que tots els jugadors patinessin, les imprecisions, els errors i que ni la defensa ni la porteria afinaven gaire el Gavà es veia capaç d'arrencar algun punt de Sarrià.

Correcció

A la segona meitat el plantejament de l'Augi va ser u altre. En defensa va passara a la 5-1 per dificultar els llançaments dels visitants –en la primera meitat la disposició era molt oberta i se'n van fer un fart–, en atac va situar dos pivots i a la porteria va aparèixer la figura de Jaume Pòrtulas. I amb aquest nou escenari tot a ser més fàcil. En el primer quart d'hora els de Josep Espar ja van prendre el control de manera definitiva i després van saber administrar l'avantatge amb molta comoditat fins al final.

AUGI SARRIÀ: Iglesias i Jaume Pòrtulas. Fina (6), Nito (3), Rodríguez (13), Xicu, Baeza, Junquera (2), Soler (1), Llausàs, Ballester (4), Badia (2), Torres (5), Canyigueral (4). HANDBOL GAVÀ: Garcia i Ruiz. Gaitan (4), Antich (4), Ràfols (2), Curio (1), Pascqual (10), Caíza (3), Martínez (2), Raverter, Morante (1), Campaña (5), Castelló (1) i Vizarri (3). PARCIALS: 3-3, 6-8, 9-11, 12-13, 14-15, 19-18; 21-22, 24-24, 29-26, 31-28, 34-30, 40-36. ÀRBITRES: Ouro i Haridi.
Jaume Pòrtulas té molt mèrit. Està lesionat i passa tota la setmana entre cotons
Josep Espar
ENTRENADOR AUGI SARRIÀ
A la primera meitat ens han fet gols fàcils i nosaltres n'hem fallat. A la segona, hem tirat d'ofici i de posar-hi el que calia
Havíem de guanyar per la gent que ens ve a veure cada partit; fan molt ambient i s'ho mereixen. A fora jugàvem millor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.