Més esport

Una marxa amb noms il·lustres

Ciclisme. La Marxa Conca del Daró de BTT va tenir 600 participants, amb Joan Trayter i Roberto Heras

La dissetena edició de la Marxa Conca del Daró de BTT, organitzada pel Club Ciclista Daró, va comptar amb 610 participants, entre els quals hi havia noms il·lustres del ciclisme com ara Joan Trayter i Roberto Heras; que van aprofitar la cita per preparar la Titan Desert –una de les proves més atractives del món en bicicleta de muntanya, que es farà del 29 d'abril al 4 de maig a Marroc i que Heras ha guanyat en tres ocasions–. Trayter i Heras es van imposar en la volta llarga, de 35 quilòmetres, amb un temps d'1h42. Jordi camps va ser tercer (1h45) i Cristina Tallés es va imposar en categoria femenina. Pel que fa a la volta curta, de 22 quilòmetres, Àlex Jaime en va ser el guanyador amb Adrià Morcillo i Daniel Martín completant el podi masculí i Mariona Costa com a guanyadora. La marxa també va tenir un circuit de 10 quilòmetres destinat a la promoció, motiu pel qual la prova va ser la més multitudinària de la temporada quant a participació.

Road Book a Flaçà

Aquest divendres Flaçà serà l'escenari de la primera de les proves puntuables per a l'Open Road Book de BTT que es disputarà a la demarcació i que compta amb l'organització del CE Tramuntana X-Trem. El Road Book és una modalitat de BTT en la qual els participants –equips de dues a quatre persones– reben moments abans de la sortida un llibre amb el recorregut que s'ha de seguir. La sortida es farà des del pavelló a les 9 del matí.

Cloenda del CIATE

Dissabte passat va acabar el curs d'iniciació a tècnic d'esport, que es va fer a Salt i en què va participar el representant territorial d'Esports, Josep Pujols, i amb el representant de la UFEC, Lluís Barba, per entregar els certificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.