Més esport

Romeo i Quílez, a un pas del mundial

Atletisme. Els dos atletes del Lloret van fer la mínima en els 3.000 obstacles i es jugaran la plaça a Avilés

La factoria dels obstaculistes de Lloret de Mar, sota el guiatge del tècnic Isidro Jiménez, no deixa de produir nous valors, i dijous van ser Jonathan Romeo i Anna Quílez els que van aconseguir, en el control que es va fer a Lloret de Mar, la marca mínima per competir el mes que ve en el mundial júnior, que es farà a Barcelona. És clar que abans, la setmana que ve, hauran de certificar la seva classificació a Avilés –hi ha dues places en joc tant per a la categoria masculina com per a la femenina.

“Crec que podré aconseguir-ho, estic fort i el treball ja l'hem fet bé”, explicava Jonathan Romeo, que no només va aconseguir la mínima (9:10), sinó que la va rebaixar en cinc segons: va fer 9:05.31. Romeo té la classificació bastant coll avall, perquè l'atleta amb qui té una competència més directa, Jorge Blanco, va fer la mínima només per un segon.

Més difícil ho té Anna Quílez. Primer, perquè es troba en el seu primer any de júnior, i segon, perquè en el seu cas sí que hi ha competència directa pels dos llocs. L'atleta d'Arbúcies va fer 10:51 (s'havien de rebaixar els onze minuts per fer mínima) i és tercera en el rànquing, però dijous va veure com Beatriz Caspar la guanyava. “Estem molt juntes i s'haurà de veure a la cursa. Potser preferiria que fos ràpida per no jugar-nos-ho tot en l'últim descens”, deia Quílez, en relació al tipus de cursa que la beneficiaria diumenge vinent per poder ser primera o segona.

Mullera, avui

Àngel Mullera competirà avui al mateix Estadi Olímpic Lluís Companys, en el campionat estatal de federacions autonòmiques. El lloretenc, que es va lesionar en la temporada d'hivern, ha competit en alguna prova abans, però avui serà el seu primer test de nivell abans de jugar-se la classificació per als Jocs el 8 de juliol a Mataró, en un preolímpic per al qual sis atletes han aconseguit la mínima i en què hi ha tres llocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.