Més esport

Àngel Mullera puja avui a l'últim tren olímpic

Atletisme. Disputa els 3.000 m obstacles del míting de Mataró amb un objectiu clar, guanyar i fer una gran marca

El lloretenc Àngel Mullera (Lloret la Selva) afronta avui al míting de Mataró, una de les jornades atlètiques més rellevants de la seva trajectòria, ja que s'hi juga la classificació per als seus primers Jocs Olímpics. Mullera necessita imposar-se en la cursa amb una marca per sota de la mínima A (8:23.10) i assegurar-se així una de les tres places de l'equip espanyol dels 3.000 m obstacles. Víctor García, medallista a l'europeu d'Hèlsinki, ja té el bitllet per anar a Londres, i el jove lleidatà Abdelaziz Merzougui, que també ha fet la mínima A i va ser cinquè a l'europeu, té tots els números perquè el convoquin.

L'objectiu de l'atleta selvatà no serà fàcil ja que hi ha diversos rivals que pretenen el mateix objectiu, com ara Antonio Jiménez Pentinel, Roberto Alaiz i Tomás Tajadura, entre altres. Mullera ha de mirar d'acostar-se a la seva marca personal (8:16.47) de fa un any i batre els seus rivals. Si ho fa, la plaça olímpica serà seva.

El míting també decidirà la plaça dels 1.500 m. Hi destaca la participació de Juan Carlos Higuero, que espera competir en els seus quarts Jocs, Diego Ruíz i Francisco Javier Abad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.