Més esport

Mullera vola cap a Londres

Atletisme. L'atleta de Lloret s'exhibeix en els 3.000 m obstacles del míting de Mataró (8:17.90) i s'assegura la plaça per als seus primers Jocs Olímpics

S'ho va jugar tot a una última carta, però l'aposta va sortir clarament guanyadora. Àngel Mullera va arribar vencedor en els 3.000 m obstacles del míting de Mataró amb un gran registre de 8:17.90 i no va deixar cap dubte sobre la seva selecció per als Jocs Olímpics de Londres. El públic que omplia la grada principal va ovacionar dempeus el corredor lloretenc que va oferir tot un recital. “M'he emocionat. Ha estat increïble. He complert un somni. Porto molt temps treballant per aquesta cursa i poder competir en uns Jocs Olímpics”, va comentar l'atleta després de la pertinent volta d'honor en agraïment als aficionats que no van deixar d'animar-lo en tot moment.

Va ser especial també l'abraçada amb el seu entrenador, Isidre Jiménez, que ha convertit Lloret en tot un referent per als obstacles, amb la classificació també de dos atletes –Jonathan Romeo i Anna Quilez– per al mundial júnior de Barcelona.

Des del primer moment, Mullera es va convertir en l'ombra de la llebre, Simon Ayeko, que va col·locar el gruix de corredors en fila índia. Però el ritme era excessivament lent –es va passar el segon quilòmetre en 5:37 quan es buscava un de 5:32– i el fondista selvatà es va decidir a prendre la iniciativa. Pel camí ja s'havien anat quedant despenjats tots els seus rivals. Mullera, pletòric de força, va fer un últim quilòmetre al voltant de 2:40 per segellar el seu bitllet olímpic. Avui es farà pública la selecció oficial i en els obstacles hi seran el madrileny Victor Garcia, i els catalans Abdelaziz Merzougui i Àngel Mullera.

Castells, també

En martell Berta Castells va marcar distàncies des del primer intent (66,97) i avui estarà a la llista de seleccionades per als Jocs de Londres perquè és l'única atleta amb mínima de participació. Laura Redondo es va quedar ahir en 62,76 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.