Més esport

Àngel Mullera amenaça de portar el CSD als tribunals

Atletisme. La federació espanyola assenyala el comitè de disciplina com a “culpable”

L'exclusió a última hora d'Àngel Mullera de l'equip olímpic podria acabar amb els responsables del Consell Superior d'Esports (CSD) als tribunals, que és l'opció que considera l'atleta si finalment el COE no rectifica i el porta cap als Jocs de Londres. El CSD ha exigit a la Federació Espanyola d'Atletisme que expedienti l'atleta i sigui, d'aquesta manera, l'última responsable de l'exclusió. La federació, segons va explicar ahir el mateix Mullera, no té cap element per expedientar-lo i, de fet, s'ha espolsat la responsabilitat culpant de la decisió el comitè de competició.

“El comitè ens ha dit que no obriran expedient perquè mo veuen cap infracció; quan tinguem el seu informe començarem a moure fils”, va exposar l'atleta, que es continua entrenant tot i el trasbals. “Al final haurà de ser el CSD qui doni la cara, no se sortiran amb la seva”, va advertir. L'exclusió acabarà segurament amb una demanda. La federació espanyola també va confirmar ahir oficialment que la decisió de deixar fora el lloretenc va ser exclusiva del comitè de disciplina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.