Més esport

La RFEA obre expedient a Mullera

Atletisme. Quatre dies després que el Consell Superior d'Esports (CSD) ho demanés amb caràcter immediat, la federació espanyola cedeix i el lloretenc queda expedientat

El Comitè de Disciplina Esportiva de la Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) ha fet cas al Consell Superior d'Esports (CSD) i ha obert un expedient a Àngel Mullera. Quan l'atleta lloretenc va ser apartat dels Jocs Olímpics perquè un diari el va vincular amb presumptes pràctiques de dopatge basant-se en un anònim, la RFEA es va rentar les mans i va dir que el comitè era un òrgan independent. Ara ha fet un comunicat en el que posa de manifest: “El Comitè de Disciplina Esportiva de la RFEA ha incoat un expedient disciplinari por conducta antiesportiva a l'atleta Àngel Mullera. L'obertura de l'expedient ja ha estat comunicada a l'atleta i es tramitarà en els propers dies”. La federació ha cedit a les pretensions del CSD, que havia demanat l'obertura “immediata” de l'expedient fa només quatre dies. En el seu comunicat el CSD manifestava que s'havia de dilucidar l'eventual responsabilitat de l'atleta. Amb l'expedient, però, també perseguia tenir un pretext formal que justifiqués la seva exclusió dels jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.