Més esport

Breus

Rabobank retira el seu patrocini pel cas Armstrong

Barcelona. El procés obert contra Lance Armstrong per presumpte dopatge ja s'ha cobrat les primeres víctimes indirectes. Rabobank ha decidit retirar el patrocini als seus equips professionals masculí i femení perquè, un cop publicat l'informe de l'Agència Antidopatge dels Estats Units, desconfia de la noblesa del ciclisme actual: “Ja no estem convençuts que el món del ciclisme professional internacional pugui fer d'aquest esport una cosa neta i justa”, explica Bert Bruggink, membre del consell directiu de Rabobank, en un comunicat emès ahir”. M.S.

Hirvonen, l'últim supervivent

Barcelona. Després de vuit podis enguany, Mikko Hirvonen somiava amb un triomf a Sardenya, però ben segur que no pensava pas obtenir-lo per eliminació. Els rivals li ho han posat fàcil. Ja en el primer tram havia d'abandonar Sébastien Loeb, en trencar la direcció. Sengles sortides de pista també deixaven fora de combat els Ford de Jari-Matti Latvala i Petter Solberg. “Cauen com mosques; m'he d'assegurar de no fer errades", deia Hirvonen, que avantatja de més d'un minut Ievgueni Novikov . EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.