Més esport

El Mehdi i Bahom guanyen a Lloret de Mar

Atletisme. Van imposar-se en la cursa de Sant Silvestre, en la qual Àngel Mullera i Harry Sagel van completar el podi masculí

Aboujana El Mehdi (La Sansi) va ser el vencedor de la cursa de Sant Silvestre de Lloret de Mar, amb un temps de 14 minuts i 18 segons. La segona posició va ser per a Àngel Mullera (Lloret-La Selva), que va creuar la línia de meta amb només sis segons de retard (14:24). El podi el va completar l'atleta del GEiEG Harry Sagel (14:25).

En la categoria femenina, Hasna Bahom (La Sansi) va aconseguir la victòria, amb una marca de 16 minuts i 58 segons. Anna Rovira (Calella Triathlon) va acabar segona (17:28), i el tercer lloc va ser per a Magdalena Vicens (CA Vic), que va fer un temps de 17:38.

Els dos vencedors formen part del club que abans organitzava la prova, i van pujar al podi amb samarretes de protesta per l'actual organització, que correspon a l'Ajuntament de Lloret de Mar.