Més esport

El CN Sabadell presenta un ERO

Natació. L'expedient de regulació d'ocupació temporal afecta a 208 treballadors

El Club Natació Sabadell va presentar ahir un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afecta 208 dels seus 225 treballadors, fet que suposa el 92% de la plantilla, segons ha informat la Unió General de Treballadors (UGT). El sindicat explica en un comunicat que la mesura afecta tota la plantilla, incloent-hi esportistes i entrenadors, a excepció de la gerència del club i el professorat de l'escola Santa Clara.

L'objectiu de l'empresa, segons indica l'organització sindical, és reduir d'un 35% les jornades de treball durant un període de dos anys, la qual cosa suposarà que els empleats afectats per l'ERO vegin reduïts els seus ingressos en-tre un 30% i un 50%. El
comitè d'empresa considera que les mesures que el club vol adoptar i ha
comunicat a la plantilla “no estan prou justificades” i podrien posar en perill l'estabilitat econòmica de moltes famílies. Responsables dels sindicats i l'empresa mantindran a-vui la primera reunió per negociar aquest ERO.

Les retallades en les subvencions que rebia de les diverses administracions, la davallada de socis i la multa que ha d'abonar a la Seguretat Social –prop d'un milió d'euros– són de ben segur alguns dels arguments que han abocat al CN Sabadell, el tercer club esportiu del país amb 34.000 socis, a prendre aquestes dràstiques decisions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.