Més esport

Les esportistes omplen Girona en la jornada de l'esport femení

Poliesportiu. Durant tota la setmana s'han fet activitats tant en l'àmbit de la pràctica esportiva com sobre el paper de la dona en l'esport

Diverses activitats de gimnàstica rítmica i esportiva, futbol, judo, atletisme, rugbi, hoquei, voleibol, bàdminton, handbol, patinatge, esgrima, piragüisme i altres esports van omplir diversos espais de la ciutat de Girona, com ara la plaça Constitució, la plaça Josep Pla, el riu Onyar i diverses instal·lacions esportives durant tot el matí d'ahir. Donaven forma a la cara més pública de la jornada de l'esport femení, la cloenda d'una setmana d'activitats destinades a fer més visible l'esport femení. L'espai de reflexió el van ocupar cinc xerrades amb temàtica diversa (alimentació, salut, gimnàstica com a filosofia de vida, esport femení en els mitjans de comunicació) a l'espai cívic El Mercadal. Durant la setmana ja s'havien celebrat conferències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.