Més esport

François Parisien guanya la cinquena etapa de la Volta a Catalunya

El ciclista canadenc s'imposa en un esprint massiu al final de la jornada seguit per Samuel Dumoulin i Stephane Poulhies

L'irlandès Daniel Martin amplia a 14 segons l'avantatge sobre Joaquim Rodríguez, segon a la classificació general

El corredor canadenc François Parisien (Argos) s'ha adjudicat la victòria en la cinquena jornada de la Volta Ciclista a Catalunya. En l'etapa d'aquest divendres, amb inici a Rialp i final a Lleida, el líder de la prova, l'irlandès Daniel Martin (Garmin Sharp) ha ampliat a 14 segons l'avantatge sobre els seus perseguidors.

Parisien ha superat en un esprint massiu els francesos Samuel Dumoulin (AG2R) i Stephane Poulhies (Cofidis), segon i tercer respectivament.

De la seva banda, Martin ha aconseguit tres segons més d'avantatge sobre els seus perseguidors, després de demostrar davant els comissaris de la Volta que hi ha hagut un tall en l'esprint final.

D'aquesta manera, l'irlandès treu catorze segons a Joaquim Purito Rodríguez (Katusha), segon en la general i que haurà d'atacar en les dues últimes etapes, si vol emportar-se la seva segona Volta. El segueixen Nairo Quintana, a 42 segons del líder, i Bradley Wiggins, a 46.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.