Més esport

L'Sky ensenya les urpes

Ciclisme. L'equip britànic s'adjudica la contrarellotge per equips i Salvatore Puccio és el nou líder de la prova italiana

L'Sky només ha necessitat un parell d'etapes del Giro d'Itàlia del 2013 per vestir el mallot rosa de líder i exhibir-se per les carreteres de l'illa d'Ischia. En la contrarellotge per equips d'ahir, l'equip britànic va completar els 17 quilòmetres i 800 metres de recorregut amb un temps de 22 minuts i 5 segons i va situar l'italià Salvatore Puccio com a líder de la competició.

L'únic que va poder fer ombra als britànics va ser el Team Movistar, que va acabar a només nou segons dels caps de cursa. El conjunt d'Eusebio Unzué va marcar el primer millor temps en el control del punt mig de l'etapa, però no va ser capaç de mantenir el ritme i van perdre nou segons sobre l'Sky.

Aquest avantatge és el que té Wiggins, gran aspirant a guanyar el Giro d'enguany, respecte a Beñat Intxausti, cap de files del Movistar, però la victòria de l'Sky també va donar al britànic un coixí de temps respecte als altres grans aspirants al Giro. Wiggins supera Vincenzo Nibali (Astana) en 14 segons i el guanyador de la volta italiana de l'any passat, Ryder Hesjedal, en 25 segons.

Després de la primera urpada de l'Sky en el Giro d'Itàlia d'enguany, l'etapa d'avui té un perfil en què, presumiblement, les escapades seran a l'ordre del dia. El pilot recorrerà els 222 quilòmetres gairebé planers entre Sorrento i Marina di Ascena. Si no hi ha una sorpresa majúscula en els dos ports del final del recorregut (de segona i tercera categoria), el conjunt britànic de l'Sky mantindrà el mallot rosa sense problemes.

2a etapa
1r Sky Pro Cycling
22.05
2n Movistar Team)
a 0.09
3r Astana Pro Team
a 0.14
4t Katuixa
a 0.19
5è Vini Fantini- Selle Italia
a 0.22
General
1r. Salvatore Puccio (Sky)
3h20.43
2n. Bradley Wiggins (Sky)
m.t.
3r. Sergio Luis Heano (Sky)
m.t.
4t. Dario Cataldo (Sky)
m.t.
5è. Rigoberto Uran (Sky)
m.t.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.