Més esport

Domini de Bernat Guàrdia a Riudarenes

Ciclisme. Es va imposar en el campionat de Catalunya d'enduro, mentre que Vicky Hernández va guanyar en categoria femenina

El campionat de Catalunya de BTT en la modalitat d'enduro es va dur a terme a Riudarenes, amb les inscripcions tancades en el límit de 250 participants i amb quatre especials. El més ràpid va ser Bernat Guàrdia, líder del rànquing català de descens. Roger González i Carles Barcons van completar el podi elit, mentre que la gironina Vicky Hernández es va imposar en la categoria femenina. Karolina Cortés i Mireia Bosca van ser segona i tercera. Dani Algarra va guanyar en la categoria júnior, Josep Almendros, en veterans, i Josep Permañé (Çacalm Espress), en bici rígida.

Copa Catalunya a Palafrugell

el 9

El Club Ciclista Palafrugell va organitzar la copa Catalunya de ciclisme infantil en un circuit d'un quilòmetre. Els guanyadors van ser Sergi Monserrate i Ona Vidal en benjamí (2 voltes), Oriol Alcaraz i Maria Pie en principiant (4), Pol Monserrate i Nerea Ruiz en aleví (8) i Marc Brustenga i Carla Puig en infantil (18). Per equips va guanyar el Morenito Cicles.