Més esport

Victòries d'Àngel Mullera i Adel Mechaal

Atletisme. Elia Vallés i Laura Hernández van guanyar el relleu 4x400 i també van ajudar al triomf de Catalunya en l'estatal de federacions

Les victòries d'Àngel Mullera (CA Lloret La Selva) en els 3.000 metres obstacles (8:40.18) i d'Adel Mechaal (AA Palamós) en els 3.000 metres (8:13.67) van ajudar Catalunya a guanyar el campionat d'Espanya de federacions autonòmiques. Elia Vallés, també del Palamós, i l'olotina Laura Hernández (FC Barcelona) van formar part del relleus 4x400 metres i van aconseguir la victòria amb 3:44.17. Catalunya va guanyar amb 604,5 punts (305,5 en nois i 299 en noies) i va superar clarament Madrid, segona amb 536,5.

Cacho confia en Mechaal

Fermin Cacho, medalla d'or als 1.500 metres a Barcelona 92, creu que Adel Mechaal serà en els mundials de Moscou. “Crec que tindrem tres representants: Casado, Bustos i el noi nou [Mechaal] estaran en la mínima en un grup de cinc o sis més”, va dir Cacho. I va afegir: “La marca no està malament, però hem de veure com progressa. Té molt mèrit perquè treballa les seves vuit hores diàries.” També va dir que si continua millorant se l'hauria d'ajudar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.