Més esport

Tarragó recull milers de suports, però no el de la RFEN

Waterpolo. La Federació Espanyola de Natació no té previst emetre cap comunicat

Casos com el de Roser Tarragó –que va decidir tancar el seu compte a Twitter en vista dels insults que rebia per haver-hi inclòs la tipografia d'una estelada, ||*||– serveixen perquè quedi clar de quina banda s'està. Si els suports són eloqüents –i ahir Tarragó en va rebre milers, de piulades–, els silencis també retraten. Sobretot els que vénen de qui més s'aprofitarà de l'or de Barcelona. Ni el president de la federació espanyola, Fernando Carpena, de manera particular ni el compte de la mateixa federació van emetre cap comunicat ni tenen previst fer-ho. També es van trobar a faltar més missatges de la resta de nedadors que han competit en el mundial en altres disciplines (sincronitzada o natació).

Del seleccionador estatal, Miki Oca, i de les jugadores que no tenen compte a Twitter no se'n sap res de manera pública. De les altres companyes, gairebé totes, també les no nascudes a Catalunya com Andrea Blas i Patricia Herrera, van fer costat ahir a la jugadora del CN Mataró.

On és la federació?

El secretari general de l'esport, Ivan Tibau, va defensar Tarragó. “No podem acceptar que mostrar uns sentiments en l'àmbit privat sigui motiu d'atac. Tarragó ha tingut un comportament exemplar. Per tant, li hem de fer costat i dir-li que disfruti, que guanyar un mundial no és fàcil i que no pateixi pels insults.” Tibau, que va qualificar a Catalunya Ràdio de “descentrats” els que havien atacat Tarragó, va lamentar que no sigui aconsellable opinar: “Siguem prudents, perquè pronunciar-se cap a un costat pot comportar un problema en la carrera de l'esportista.”

IVAN TIBAU

Li recomana que disfruti de l'or i titlla els qui l'han atacat de “descentrats”

AL SEU COSTAT

Les jugadores amb compte de Twitter li fan costat de manera general
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.