Més esport

Myke Tyson revela que va ser víctima d'abusos sexuals de petit

L'exboxejador explica que un home desconegut el va agafar quan ell era al carrer i el va violar quan tenia 7 anys

L'expúgil no té gaire clar què recordava dels fets, tot i que manifesta que no se sent avergonyit

L'exboxejador Mike Tyson ha assegurat que va ser víctima d'abusos sexuals quan tenia 7 anys, un incident que va revelar durant el transcurs d'una entrevista radiofònica que va concedir aquesta setmana al programa Opie Radio de la cadena SiriusXM.

L'emissora va publicar un vídeo amb les declaracions de l'esportista retirat que va començar a circular pels mitjans nord-americans i en què Tyson és preguntat pel succés.

“Un home em va assetjar i va abusar sexualment de mi”, va dir el campió dels pesos pesants, que va explicar que l'autor era un home gran que el va agafar quan ell era al carrer. Tyson va explicar que va aconseguir escapar-se del seu assetjador i sortir corrent.

Es va tractar d'un abús puntual i mai va tornar a veure l'assaltant, i tampoc en va informar les autoritats. L'expúgil no tenia gaire clar què recordava dels fets, encara que va manifestar que no se sentia avergonyit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia