Més esport

Avui entren en funcionament les pistes d'atletisme de Can Zam

El camp d'atletisme Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenet entra avui en funcionament després que se suspengués la inauguració que s'havia de fer dissabte, a causa del mal temps previst. El nou equipament, situat al parc de Can Zam, ocupa 18.000 metres quadrats i disposa d'una pista reglamentària d'atletisme de 400 metres de corda amb vuit carrers; grades amb capacitat per a 500 persones; un edifici amb vuit vestidors per a grups, tècnics i jutges, i zones d'activitats per a diverses disciplines, com ara salts d'alçada, de perxa i de llargada, llançaments i sala de musculació.

El cost total de l'obra és de prop de tres milions i mig d'euros, finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell Català de l'Esport i la Diputació de Barcelona. La gestió de l'espai anirà a càrrec de l'Institut Municipal d'Esports i l'utilitzaran els tres clubs colomencs d'atletisme. Setmanalment hi entrenaran a competir uns set-cents atletes, segons les previsions municipals, als quals s'han d'afegir els alumnes dels centres escolars. Les instal·lacions esportives a la zona de Can Zam es completaran amb la construcció d'un parc de patinatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia