Política

POLÍTICA

ERC de Cassà descarta la proposta de CiU de formar part d'un govern d'unitat

El president de la secció local valora l'oferta d'Enric Bagué, però afirma que arriba tard

Els republicans volen treballar per a la governabilitat, des de fora

La secció local d'ERC de Cassà descarta integrar-se en un govern de concentració com ha proposat l'alcalde, Enric Bagué (CiU). ERC, el principal grup de l'oposició, amb 5 regidors, ha analitzat l'oferiment de CiU (6 edils de 13) i prefereix treballar per a la governabilitat des de fora i sense ocupar part de les regidories, en mans dels convergents.

El president de la secció local d'ERC a Cassà de la Selva, David Vila, ha justificat la decisió del seu grup. “Ara no és el moment d'entrar en el govern. Ja hi ha el pressupost d'aquest any aprovat –7,7 milions, amb els vots de CiU i SI– i hi ha diferències importants en els diversos models de ciutat.” Vila descarta entrar en el govern d'unitat abans del 2015. La secció d'ERC es va reunir el dia 3 per valorar la proposta de Bagué. Hi van participar una trentena de persones, explica Vila.

David Vila, regidor de Medi Ambient en l'anterior mandat, ha participat d'una reunió convocada per l'alcalde amb la resta de portaveus i dirigents de partit. Vila considera que en aquest mandat hi ha hagut un “treball conjunt” amb l'equip de govern i que la voluntat dels republicans “de donar estabilitat al govern” ha de ser compartida per SI i el PSC.

Respecte a la suposada debilitat del govern que hi hauria en l'oferiment de CiU, el president d'ERC a Cassà admet que els perfils dels regidors no cobreixen totes les necessitats de govern.

LA FRASE

Hi ha el pressupost aprovat i diferències de models [entre CiU i ERC]. No és el moment d'entrar al govern
David Vila
PRESIDENT DE LA SECCIÓ LOCAL D'erc A CASSÀ DE LA SELVA

LA XIFRA

23
militants
té la secció local d'ERC a Cassà, que descarta la proposta de CiU d'integrar-se en un govern d'unitat.

Participació en “totes les comissions”

Tot i la negativa d'integrar-se en el govern, el president d'ERC a Cassà, David Vila, continuarà participant en “totes les comissions” entre tots els grups, com ara la d'habitatge, promoció econòmica o la de piscina, i en les comissions informatives prèvies al ple. Tots els grups, CiU, ERC, SI i PSC, busquen, fa dies, l'estabilitat econòmica de la piscina coberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.