Política

Mas i Junqueras fan pinya perquè l'Estat afluixi en el dèficit

Navarro viatjarà a Brussel·les per reunir-se amb Almunia

CiU va insistir ahir a reclamar un objectiu de dèficit del 2,1% per a Catalunya i ERC va celebrar que Artur Mas estigui disposat a “aguantar” en la negociació amb l'Estat. Els nacionalistes i els republicans van fer pinya davant l'avís del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que no és “negociable” un topall que superi el 2%. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, viatjarà aquesta setmana a Brussel·les per demanar més flexibilitat en el dèficit. Es reunirà, entre altres, amb el vicepresident de la Comissió Europea, el també socialista Joaquín Almunia.

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, va assegurar que el seu partit manté “intacta” la reivindicació perquè Catalunya tingui un sostre que suposi el terç del dèficit global de l'Estat. El portaveu dels republicans al Congrés, Alfred Bosch, hi va afegir que ERC no avalarà uns comptes que portin el país a la “ruïna”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.