El lector escriu

Ai, La Caixa.....

Serveixi aquesta carta d'avís per a tots aquells que vulgueu comprar un immoble a Servihabitat, empresa gestora de La Caixa. Si es dona el cas que desitgeu comprar alguna propietat oferta per l'entitat abans esmentada, heu de saber que un cop hàgiu confirmat l'operació rebreu un contracte de compravenda. Fins aquí, tot normal, però la sorpresa arriba quan t'entreguen el document redactat en castellà. En un primer moment vaig pensar que el gestor immobiliari me l'havia enviat en aquest format per error i li vaig fer arribar la reclamació oportuna per obtenir-lo en català. La resposta que he obtingut fins avui és que l'aplicació que s'utilitza només té el contracte en castellà i que si vull tenir-lo en català ja miraran què hi poden fer, però que ja puc anar esperant.

Senyors de La Caixa, no creieu que aquestes coses s'haurien de tenir en compte abans de delegar a empreses que mostren poc respecte per una part molt important d'aquest país? I nosaltres, voleu dir que de vegades no tenim el que ens mereixem?

Sarrià de Ter (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia