Opinió

opinió

Ara en Serra

Tota una època està caient en rodó

Algun socialista posa la mà al foc per en Narcís Serra. D'altres, sense anar tan enllà, creuen que Serra era bona persona. No era corrupta i “de bona família”. D'altres prefereixen no creure tot allò que s'està publicant sobre el personatge. Opinions de tot tipus, sobretot d'una determinada generació que l'havia beatificat. Una persona que algú també pensa que l'han enganyat o bé que tota la seva vida ha mirat cap a un altre costat i mai ha volgut agafar el toro per les banyes. Facilitant l'enriquiment de les persones del voltant més immediat per aconseguir una vida lluïda, plàcida i de prestigi sense maldecaps. Un estatus que dona aconseguir càrrecs i diners. Les opinions són diverses sobre aquell “català amb barba” que els anys vuitanta va preferir deixar l'Ajuntament de Barcelona per anar a posar ordre a un exèrcit esvalotat pel cop d'estat del 23-F.

Respectant les opinions de tothom, ara mateix la que preval és la del fiscal que demana quatre anys de presó per a Narcís Serra pels “irresponsables” augments de sou a Catalunya Caixa. Un veritable escàndol de política de retribucions aprovada pel consell d'administració de l'entitat, tenint en compte la seva “situació crítica” des del 2010.

El fiscal té els seus arguments i el judici, escoltada la defensa i els testimonis, haurà d'aclarir la situació. Ara bé, quin desànim que provoca tot plegat. Ara en Serra; enmig de Pretòria, l'afer Palau, el 3 per cent... Per citar-ne alguns que provenen de Catalunya. Temes arrossegats fa anys. Està caient en rodó tota una època que no s'hauria de generalitzar. Caldrà esperar els fruits de les noves fornades de polítics. Amb tot allò vist del passat, hauríem de donar la màxima confiança a les noves generacions...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia