El lector escriu

Rèplica Càmping Voramar

El 6 d'abril el Càmping Voramar va ser notícia per l'abocament de terres dins de la seva propietat. En cap cas, es va abocar cap tipus de roca com assegurava El Punt Avui.

Convido el Sr. Navarro, responsable d'Obra Pública de l'Ajuntament de Blanes, a fer una reflexió sobre els permisos de Costes. Quan es produeix una llevantada, i els serveis municipals es veuen en la necessitat d'actuar amb prestesa per moure les sorres que ocupen vies públiques i passeig, esperen el permís de Costes? La demarcació de Costes de Catalunya ha anat tolerant els darrers anys que, dins de la propietat privada, es tornin a posar les terres que el mar ha pogut moure, després dels temporals, en situacions d'emergència o a l'inici de la temporada turística.

El Càmping Voramar va iniciar la seva activitat l'any 1963. Hem patit dos atermenaments del Ministeri de Costes, una cessió a l'Ajuntament de Blanes per la construcció d'un passeig que mai s'ha conclòs, l'expropiació de terreny de l'ACA per la construcció dels pous de la dessaladora amb la conseqüent tala d'arbres centenaris de primera línia de mar i la construcció d'un col·lector de captació d'aigua que travessa el subsol de la propietat. Estem cansats de cedir. I què han fet les administracions? Espoliar amb extraccions de sorra el nostre front marí i la punta de la Tordera, desatenent el manteniment d'un passeig i una platja que havia estat l'exuberant reclam per a molts estiuejants. No ens culpeu de les nostres accions, ens hi heu abocat. L'Ajuntament de Malgrat de Mar, amb la col·laboració de la delegada de Costes de la demarcació de Barcelona, la Sra. Maria Toledano, va aconseguir la temporada passada una subvenció d'1.100.000 euros, i aquest any les administracions s'han compromès a restituir el greuge provocat pels temporals a la zona dels càmpings. Si una administració com l'Ajuntament de Blanes no actua, i les administracions dels municipis propers sí, potser aquest consistori ha oblidat quines són les seves prioritats.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia