El lector escriu

El ‘Brexit’ i l’ultimàtum de Tusk

L’ultimàtum donat a la primera ministra britànica, Theresa May, per Donald Tusk a Göteborg, per tal de resoldre sense retard les negociacions del Brexit, no sembla que sigui el més apropiat, ja que així ni es conserven els aliats ni, encara menys, se’n fan de nous. Les bones maneres són imprescindibles.

Soc ciutadà europeu com vostès i segur que recorden que la Gran Bretanya és la nació d’on van sortir les forces per reconquerir la llibertat dels pobles d’Europa sotmesos al domini del feixisme –a excepció, certament, dels Pirineus en avall–. Oblidar-se’n seria menysprear el record i agraïment profund que devem tots els ciutadans del continent a aquell país. Per tant, penso que a l’hora de negociar cal que rebi un tracte el més just possible, ja que si no, podria ser l’inici de la fi de la Comunitat Europea, d’aquella a la qual, ara fa seixanta anys, homes de bona voluntat i visió de futur van posar els fonaments.

Sabadell (Vallès Ocidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia