El lector escriu

Majoria silenciosa

Als voltants dels anys cinquanta, un gran col·lectiu de persones es va incorporar a Catalunya, era gent humil, bona gent, que procedia de diferents regions espanyoles. Venien a buscar una oportunitat per refer la seva vida, se’ls va acollir amb generositat i ells i elles es van sentir integrats, conservant els seus costums i respectant els nostres, tot era una bassa d’oli, i les sardanes es barrejaven amb les sevillanes.

Tota aquesta gent és la que en podríem dir la majoria silenciosa i molt segur que el seu silenci es deu a la vergonya que senten en escoltar les mentides que diuen els presidenciables Inés Arrimadas (Cs) i García Albiol (PP), aquests són els personatges que amb l’ajuda de Miquel Iceta (PSC) han destrossat Catalunya amb el maleït 155. Ara esperen el vot d’aquesta bona gent i aquesta bona gent no els votarà perquè coneix molt bé qui representen. El perfil d’aquests presidenciables sembla que agrada més als que es manifesten a la plaça de Catalunya amb banderes feixistes i en acabar destrossen la terrassa del Zuric. Farien molt bé d’anar endreçant La Moncloa, treure tots els paràsits que hi queden i que de passada marxessin amb ells. Espanya i Catalunya els ho agrairíem.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia