El lector escriu

Drets humans

La sentència de 22 de juliol del Tribunal Internacional de Justícia de la Haia:

“Declarem que NO existeix en Dret Internacional cap norma que prohibeixi les declaracions unilaterals d’independència. Declarem que quan hi ha contradicció entre la legalitat constitucional d’un Estat i la voluntat democràtica, preval aquesta segona, i declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, no és la llei la que determina la voluntat dels ciutadans, sinó que és aquesta la que crea i modifica quan sigui necessari la legalitat vigent.”

Si aquesta llei segueix vigent l’any 2017, no entenc per què no s’aplica. No comprenc com es permet tanta xerrameca estèril enlloc de callar els seus detractors. Tenim ben fresca la trucada personal del president del Consell Europeu, senyor Tusk, al president de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Carles Puigdemont, referint-se a la resolució de la greu crisi Catalunya-Espanya: “Només es pot resoldre amb la força de l’argument, no pas amb l’argument de la força”.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia