Opinió

A la tres

Indiciàriament, sí

“A vostès els estranya que el PP parli només de Catalunya?

Podria molt ben ser, tan entretinguts com estem amb protestes, detencions i declaracions al jutjat, que els hagués passat desapercebuda la compareixença que Manuel Morocho, un dels policies de la UDEF, va fer dilluns en la comissió que investiga el cas Gürtel. Aquest tal Morocho, que ni vostè ni jo sabíem qui era fins que en vam veure les imatges, és el senyor de la UDEF, de la unitat de delictes econòmics i fiscals de la Guàrdia Civil, que està al capdavant de la investigació del cas Gürtel. “Es tracta d’una organització que ha operat durant molt temps i ha arribat a parasitar les administracions”, va dir Morocho en referir-se a la trama del PP que, entre d’altres coses, repartia sobres a càrrecs d’aquest partit. Va parlar de “corrupció en estat pur” i d’una trama de més de dues-centes persones amb “una profunda penetració i control”. I quan li van preguntar qui era a la llista de receptors dels coneguts papers de Bárcenas, va ser clar:

-En aquesta llista hi figura el senyor Trillo?

-Sí.

-I el senyor Álvarez Cascos?

-Indiciàriament, sí.

I el senyor Mariano Rajoy?

-Indiciàriament, sí.

-El conjunt de secretaris generals del PP?

-Indiciàriament, sí.

A vostès els estranya que el PP hagi convertit la situació a Catalunya en el principal objectiu d’aquesta legislatura?

A vostès els estranya que el president Rajoy i la vicepresidenta Soraya Sáenz es passin el dia carregant contra Puigdemont, Junqueras, les entitats sobiranistes i contra tothom qui es mogui a Catalunya?

De què volen que parlin, si no? Del cas Gürtel?

Si volen parlar del cas Gürtel i de l’extresorer del PP hauran de reconèixer, un dia o altre, que tots plegats es van passar pel folre aquesta legalitat que tant defensen quan es parla de Catalunya. I potser l’article 155 se l’haurien d’aplicar a casa seva.

Ep, i tot això dit sempre amb un presumptament al capdavant.

El presumptament, recordin-ho, només el poden suprimir quan parlin de Catalunya.

No tenen vergonya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia