El lector escriu

De la violència verbal a la física

En política, hi ha establerta una regla no escrita, que és no entrar en la violència tant verbal com física a l’hora d’enfrontar-se amb els que pensen diferent. Semblava que això era més o menys acceptat, però cada vegada es fa més evident que hi ha una nova tendència. Rafael Hernando diu: “Si Pedro Sánchez tingués el que s’ha de tenir [sic], no rebria Torra per parlar de res.” Pablo Casado, flamant finalista de les primàries del PP: “Si soc president del PP, Catalunya serà el pilar de la meva actuació. S’hi lliura el desafiament més gran a la llibertat.” Jordi Roca, diputat del PP per Tarragona: “Els nacionalistes no dubtaran a vessar sang si creuen que així se sortiran amb la seva.” Aznar: “La història es pot tornar a repetir.” Envalentits per la seva impunitat, ara ja s’estan produint atacs violents als nostres carrers per part de brètols nacionalistes espanyols. Els discursos, d’una manera subliminar, s’endureixen. Estem avisats!

Nosaltres no hem de caure en la trampa, hem de mantenir la calma, encara que ens costi no contestar amb les mateixes armes, les seves contínues provocacions.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia