El lector escriu

Si digués el contrari... mentiria

Confio en els meus polítics independentistes, fins i tot els que no ho són, perquè junts estem lluitant per aconseguir la independència i justícia per a la nostra societat, malgrat els entrebancs provinents de La Moncloa, els seus governs i tribunals afins a ella.

Dels empresonats pel cas 1-O i dates successives de desobediència a la Constitución del 78, ja no queda ningú a les presons de Madrid perquè a hores d’ara la llei ens permet tenir-los a Catalunya, sota la custòdia dels Mossos i competències de la Generalitat, la qual cosa vol dir que depèn del nostre govern la responsabilitat de tenir-los custodiats preventivament, mentre els jutges dictaminen quan es farà el judici corresponent. La instrucció del jutge Llarena ja ha finalitzat i ordena al Parlament de Catalunya custodiar els encausats i inhabilitar-los en els seus càrrecs, i ens aconsella fer córrer l’ordre de la llista de diputats, per no perdre la majoria independentista que ara tenim. Aquest intrusisme i la invasió de competències al Parlament posa en entredit el magistrat i provoca una contundent reacció catalana quant a acatar l’ordre donada per ell, significant que tornarem a la sabuda”desobediència”, amb la força que fem els més de 2.350.000 independentistes. Què passaria si anéssim a la Capital del Reino de España, per llocs que no poguessin tallar, i allí, que les càmeres d’arreu ho gravessin tot i informessin de la veritat catalana?

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia