El lector escriu

Espais públics

Dilluns dia 27 d’agost, escoltant el programa matinal de RAC 1 (podia haver estat qualsevol altre, ja que pels mitjans quan toca un tema es pot dir que al llarg d’una setmana el fan reiteratiu i quasi bé comú), el tema versava sobre els perills del color groc i les seves conseqüències, embrutar els espais públics i provocar una ruptura social que penso que de tant parlar-ne els que realment la provoquen amb el seu cançoner missatge són els que en fan mostralla contínuament, que s’autoproclamen demòcrates... pobrets! Deia el Quixot al seu escuder: “Dime de que presumes y te diré de lo que adoleces.

El que és democràtic és deixar expressar lliurement i pacíficament la teva opinió i no refusar la dels altres com fan els salvadors de les virtuts de la marca hispànica. El groc no embruta espais públics, el groc proclama un crit de llibertat pels polítics empresonats que no han fet altra cosa que complir el que els demanava la gran majoria dels catalans; en tot cas, el que malmeten els espais públics són les pintades, la plaga dels grafits i les miccions de les mascotes.

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia