El lector escriu

Perillosa irresponsabilitat de Cs

No sé si els senyors de Cs s’adonen realment de la gravíssima i alhora perillosa irresponsabilitat que estan cometent amb la seva campanya per retirar els llaços grocs dels llocs públics. Primer, la presumpta agressió a una dona per (segons sembla) treure llaços al parc de la Ciutadella; després, un grup d’unes 80 persones retirant de matinada llaços a diverses ciutats de Girona per “desinfectar” (diuen) els espais públics de simbologia sobiranista; i finalment (de moment), l’agressió per part d’un grup d’assistents a la concentració convocada per Cs, en protesta “curiosament” per la suposada agressió de la Ciutadella, a un càmera de Telemadrid en ser confós amb un de TV3. Era fàcil d’imaginar que una campanya d’aquesta mena no faria sinó augmentar el perill de confrontació social als carrers, ja que, com és lògic, hi haurà persones que en veure com retiren els llaços grocs no es quedaran amb els braços plegats i això donarà peu a enfrontaments verbals i/o físics. Senzillament se’ls hi està escapant de les mans i esperem que no haguem de lamentar cap fet tràgic.

Per això, resulta inconcebible que, després de l’esmentada concentració de Cs, la senyora Arrimadas afirmés que “el nacionalismo ha roto la convivencia” com si el seu partit no en fos també responsable, d’aquesta suposada ruptura en promoure campanyes d’aquest tipus. No sé si és cinisme, odi o mala fe, però el que sí sé, de ben segur, és que amb actuacions com aquestes el senyor Rivera i la senyora Arrimadas queden totalment desqualificats per poder arribar algun dia a ser presidents del govern espanyol i de la Generalitat, respectivament.

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia