El lector escriu

Sense culpa

Els jutges de les grans i avançades democràcies europees –ens porten més de mig segle d’avançament– han jutjat, parlat i dictaminat. Sense cap culpa, enfront de les desgavellades acusacions de Rajoy, el PP i Ciutadans. Ni rebel·lió, ni sedició, ni malversació de fons. Sense cap culpa pels exiliats polítics catalans i els presos polítics, apartats de la seva tasca política i elegits. Un any de presó provisional amb un patiment extrem per als empresonats i les seves famílies. Seria intel·ligent que el govern central i centralista comencés a preparar les indemnitzacions que caldrà afrontar.

Què han fet? A qui han colpejat? A qui han empès? A qui han cridat? A quin han amenaçat? A qui han disparat? A qui han bombardejat? A qui han maltractat? A qui han negat la llibertat d’expressió? A qui han dit que no volien parlar? A qui han dit que no volien dialogar? A qui han dit que no volien treballar per l’enteniment? Quina violència han fet servir? Quina justícia han infringit? Quina injustícia han comès? Quines armes han fet servir? Tota la justícia europea està equivocada?

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia