El lector escriu

Ficció, realitat i patetisme

La ficció que ens volien vendre diu que un independentista va agredir una dona que estava retirant llaços grocs i li va trencar un os del nas. La realitat era que un matrimoni amb dos fills arrencaven llaços grocs i els llençaven a terra. L’home en qüestió els va recriminar que llencessin coses a terra tot embrutant la ciutat. Fins aquí, si l’haguessin ignorat no hauria passat res, però la senyora es va rebotar, la discussió va pujar de to i quan ella el va esgarrapar i mossegar, ell se la va treure de sobre, i aquí és quan li va fer mal al nas. Però no li va trencar cap os.

Els dubtes són: si l’home estava agredint la senyora, per què el seu marit es va quedar mirant-s’ho sense fer res? I quina mena de pares ensenyen els seus fills a llençar coses a terra i a enfrontar-se a qui els ho recrimina? I, en saber-se la realitat, Ciudadanos, en lloc de rectificar els seus comentaris, va fer una manifestació a la qual hi van anar uns sis-cents individus (un milió, segons els organitzadors). En aquesta manifestació contra la violència un càmera de Telemadrid va ser agredit en ser confós amb un de la TVC (patètic...). Sobre això alguna cosa hi deu tenir a veure tot l’odi que Ciudadanos llança contra la TVC.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia