El lector escriu

Arrimadas-Cs

Suposo que es tracta d’un joc per a infants, a les acaballes de l’estiu, això de la Inés Arrimadas i de l’Albert Rivera, que es posen a tallar llaços grocs a Alella. No sé ben bé per què. ¿Que potser ells dos, o llurs familiars, regenten una empresa del tèxtil, en situació de crisi, especialitzada en llaços grocs... i volen cooperar en el negoci de la família? ¿Té a veure, tot plegat, amb els nous documents, finalment públics, que guardava el gran Sebastià Gasch amb força relació amb els autors del Manifest Groc, dels temps de Dalí, entre d’altres?

No he vist, encara, que tots dos visitessin el Centre d’Estrangers, retinguts a Barcelona. Ni que se sumin a les campanyes solidàries contra la marginació social a Catalunya. Prefereixen aplaudir la nova lletra de Marta Sánchez a l’himne sense lletra d’Espanya. ¿No seria hora, però, que tornessin als seus votants “una mica d’amor i una mica de seny” i que es decidissin, finalment, a fer política de veritat?

Madrid



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia