El lector escriu

El lector escriu

Qui sembra recull

Què sembren la Sra. Arrimadas i el Sr. Rivera? Són sembradors i tenen molta perícia. Uns quants exemples:

Mitjans aeris amb què van sembrant aquesta llavor d’odi que creen en els seus “laboratoris”. Tenen molta traça ensenyant com sembrar la seva ideologia!

Molta traça personal en eliminar els llaços grocs. Els consideren la malura que contamina el creixement de les seves llavors d’odi.

Poble de Catalunya, desperta! Ens adonem de la seva gran estimació per Catalunya!? Cal reconèixer que ja comencen a recollir els fruits dels seus esforços. A Barcelona es va agredir un periodista de Telemadrid pensant que era de TV3... i no passa res. Llàstima, oi Sra. Arrimadas, que no fos de TV3? Oi que TV3, Catalunya Ràdio, les escoles, la premsa catalana, els llaços grocs, el poble, són la pitjor malura? Cal combatre’ls, ja que malmeten la llavor d’odi que vostès estan sembrant, oi? La saviesa de les persones radica en actituds bàsiques, de les quals dues són les més importants: l’autenticitat i la fidelitat a la realitat.

Vostès són “autèntics”? Vostès són “fidels a la realitat”? Si a tot Catalunya es posen llaços grocs reclamant llibertat per aquells a qui se’ls hi nega, per què envieu escamots de gent disfressada i amb cara tapada?, per subvertir la realitat del que volen aquells pobles? Sr. Rivera, Sra. Arrimadas, pararan de sembrar odi?

Gelida (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia