Opinió

De reüll

Volem més ‘Guardioles’

Pocs amb la projecció de Guardiola tenen tan compromís amb el país

Trobarem poques persones amb tanta projecció internacional com Pep Guardiola i que estiguin tan compromeses amb la situació del país com el tècnic català. I la llista es redueix encara més si només analitzem el món de l’esport. I no és que se’l consideri intocable, perquè la mateixa federació anglesa l’ha castigat pel fet de portar el llaç groc en els partits del Manchester City, sinó que el de Santpedor és fidel als seus principis, peti qui peti. I parla clar. I actua en conseqüència. Per això, dijous passat, va visitar els presos polítics a Lledoners. I ha denunciat en diverses ocasions la injustícia dels empresonaments per delictes inexistents.

De Guardioles en tenim pocs. En falten en el món de l’esport, però també en el cultural, l’econòmic i el social. En necessitem més, de Guardioles, que estiguin deslligats de la política, perquè molts han acabat captats per aquest new age dels partits, que pretenen regenerar-se i fer un rentat de cara a partir dels independents. Necessitem més Guardioles que facin d’altaveu aquí, a Espanya i al món. Necessitem més Guardioles que trametin el missatge popular. Necessitem més Guardioles que no parlin amb la boca petita ni temin les represàlies d’Espanya. Perquè la situació és greu i tenim bons jugadors que romanen a la banda, fent veure que estan fent l’escalfament, mentre en realitat esperen que algú altre acabi saltant al camp i els estalviï la suada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia