El lector escriu

Criteri absolut i dominant

¡Aquesta és la qüestió! Com es poden jutjar uns fets ocorreguts a Catalunya des de la llunyania de casa nostra? De fer-ho així, demostren una clara omissió dels drets fonamentals. Aquest judici, que és a prop, és una càrrega judicial molt compromesa en la qual es posaran de manifest totes les irregularitats de criteris inexistents per la persecució política i com a bandera d’una causa injustificada. Es vol criminalitzar una acció per interessos desafortunats del govern popular, com a revenja d’uns fets democràtics tractats de manera terrorista. Resulten desproporcionades les actituds preses. Confiem veure la llum veritable.

Tenim un dilema greu damunt la taula al qual voldríem trobar la comprensió necessària d’aquest trist episodi polític, i en el qual, malauradament, s’han empresonat innocents i defensors dels seus principis bàsics, com a representants catalans; un fet únic, si tenim en compte el seu desenvolupament, ja que les imputacions són fictícies sense fonament de causa demostrada, atès què els polítics no delinqueixen, defensen les seves ideologies. Raó lògica, dintre de l’empar democràtic. Per què l’actitud dominant dels poders fàctics? La sensatesa hauria de tenir en compte els judicis a Catalunya i no fora dels fets.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia