El lector escriu

La visita de Sánchez a Barcelona

El 21 de desembre el govern de l’Estat va fer un consell a Barcelona. Des de la dreta es denunciava la violència que practicarien els no adeptes a l’UDU (unitat de destí universal), els quals volien mostrar el seu rebuig a un govern que no reconeixen com a propi. Es diu dret de manifestació.

Veient el cordó policial un carrer més amunt del passeig de Colom vaig pensar: quanta por que ens tenen! Ni que fóssim Guerrillers de Crist Rei! Però no hi va haver la violència que desitjaven. Els mateixos manifestants feien fora els infiltrats de la cara tapada. Fins i tot l’agressió a un periodista nacionalista espanyol va resultar feta per un individu que el dia 6 va participar en una manifestació de Vox.

En conclusió, Pedro Sánchez va venir a Barcelona per dir que l’aeroport del Prat passava a dir-se Josep Tarradellas sense consultar-nos-ho. Ni va retirar les seves mans de les finances de la Generalitat ni la fiscal de l’Estat va retirar cap denúncia absurda.

El PSOE ha perdut Catalunya. Ja no li serveix allò de “voteu-me a mi, que si no vindrà el PP”. Perquè té la mateixa idea d’Espanya (una obsessió de Castella per reconstruir l’antiga Hispania en clau castellana). Al llop, ja no li va la pell de xai.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia