El lector escriu

Montecristo

No presos polítics catalans en presó provisional des de fa més d’un any. No exiliats polítics. No castigar amb la raó de la força. El càstig anul·la el raonament i l’entesa. El conflicte, la injustícia persisteixen. L’enfonsament ho fa trontollar tot. La Pau s’allunya. Montecristo el comte.

Tot el contrari exigeix la responsabilitat política. És el negoci del governant: procurar i atendre les demandes del poble. No el càstig. No Montecristo el comte. El malestar creix. La separació és notòria.

El càstig no és cap negoci responsable. El treball que soluciona, sí. Ho entén, això, president Sánchez? Catalunya no funciona amb càstigs.

Expansió empresarial en lloc de funcionarial. Fomentar l’esperit i la força emprenedora. Com més empreses, més treball i més cotitzacions i pensions dignes. Més i millor competitivitat i productivitat. Combatre el frau. Responsabilitat política, no només sempre contra la Catalunya pagadora.

En el conflicte i problema espanyol amb Catalunya, el dolent no és l’independentisme, sinó la roïndat dels separadors.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia