El lector escriu

Jubilacions a la Policia Municipal

Notícies del dia 12 de gener: “Les jubilacions anticipades requeriran més cotització”, “Girona perd catorze agents de la policia municipal, per jubilació”.

Els agents de la Policia Municipal que poden optar per aquesta jubilació ho poden fer gràcies a un decret del govern central del dia 20 de desembre de l’any passat. Tal vegada la diferència entre les dues notícies és que les jubilacions dels policies no són “anticipades” i s’hi poden acollir tots els que tenen 59 anys o més i altres condicions de temps i de cotització.

És fantàstic, per parlar educadament. Tots els que avui tenen 59 anys i no són d’aquest col·lectiu o els toca la loteria o han d’esperar a jubilar-se quan compleixin els 67 anys. Mentrestant, al llarg d’aquests anys sentiran la típica cançó que s’ha acabat la guardiola de les pensions, entonada pel govern de torn; també els discursos apocalíptics de tots els grups financers i del capital, o directament els rebaixaran les expectatives sobre l’import de la seva futura pensió.

També és fantàstic veure l’espectacle dels partits de l’oposició a l’Ajuntament de Girona davant la jubilació “exprés” i les mesures de reorganització. Amb millors pressupostos es poden tenir més policies. No he vist que la majoria els donés suport.

És fantàstic..., perdó, volia dir inadmissible.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia