El lector escriu

Càncer infantil

Aquest passat 15 de febrer va ser la Diada Mundial del Càncer Infantil. Malauradament, cada any se’n diagnostiquen més de mil nous casos a Espanya. Val a dir, però, que l’índex de supervivència és molt elevat, gràcies a les sinergies sumatòries de les investigacions que es duen a terme, els professionals involucrats i la fe de superació de les famílies afectades.

Caldrà que plegats fem possible que tots els infants que tinguin aquesta “anomalia”, puguin accedir als tractaments que es mereixen, tot millorant les aportacions dels nostres diferents governs.

Ara que tots estem immersos en els processos electorals, que per egos a voltes deixen de banda les necessitats i recursos bàsics que calen als més desprotegits, seria bo que el nord de les brúixoles ens orientés. Les eleccions, en principi, són cada quatre anys, i la vida dels infants, tot i les anomalies, de ben segur que pot tenir un llarg recorregut i amb una bona qualitat de vida.

Espero i desitjo que la brúixola no ens falli.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia