El lector escriu

Gràcies, Borrell

Has fet un altre gran favor a l’independentisme. En l’entrevista que vas patir amb Tim Sebastian, un dels millors periodistes europeus, a qui vas tractar de mentider, vas demostrar amb els teus escarafalls i histrionisme, al qual ens tens acostumats, la intolerància a opinions diferents, la intransigència a discutir dades i xifres incòmodes i la negativa a resoldre el conflicte català de manera pacífica, civilitzada i democràtica, que no hi ha cap voluntat de diàleg, tot en nom de la sacrosanta unitat d’Espanya.

Si aquí, a Catalunya, ja ho teníem clar, ara ho saben a la resta d’Europa. Criticant i intentant desqualificar un professional com Tim Sebastian vas recordar el pitjor Albert Rivera a TV3 quan exigia, a Lídia Heredia, que li fes les preguntes que ell volia. Això es diu prepotència i intent de manipulació. Es nota que estàs acostumat que et posin la catifa vermella al teu pas i que et facin reverències, però aguantes molt malament que et portin la contrària; quina paciència vas tenir amb ell, oi?

Quina barra. Veient-te vaig sentir vergonya aliena. Ja has vist, però, que hi ha gent que no et té por i que, en l’ús de la seva legitimitat professional, gosen fer-te preguntes incòmodes que tu qualifiques d’impertinents i ofensives.

Que baix que has caigut. No m’estranya que a Tremp, el teu poble, cada cop s’avergonyeixin més de tu.

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia