El lector escriu

Devolució sense referèndum

Poble i polítics, anem mal encaminats per aconseguir ser lliures. Per això hi ha gent empresonada i a l’exili; els que van anar submisos a la presó, més ingenus que els exiliats.

Pressionats pel poble, els polítics decidiren plantar cara a l’Estat, patint escorcolls, imputacions i empresonaments, i estan absorts en l’absurda i inútil discussió del bucle “volem referèndum” i “no és no”.

El Decret de Nova Planta és una imposició opressora que ha permès la colonització de Catalunya. Miquel Manubens, a Patriotes per la Devolució, ho explica millor que jo. La Corona d’Aragó va ser sotmesa; per tant, no ens cal cap referèndum, sinó abolir el decret.

Les condicions d’encaixar Catalunya dins d’Espanya s’hauria d’haver fet el 1714, i no fer-ho ara, que els opressors, a causa d’imposicions polítiques i militars, han omplert Catalunya de nacionalistes espanyols que votarien perpetuar el franquisme, exterminar la nostra llengua i que segueixi l’espoli.

Ara, a més de l’espoli, tenim la despesa de la “caixa de resistència”, comprar samarretes, llaços grocs i pancartes de “Llibertat presos polítics”, per a pagar multes que s’embutxaca l’Estat. Hem d’aconseguir l’abolició dels decrets firmats el 1714 sense el consentiment de les Corts Catalanes, que han de ser declarats nuls.

Catalunya és part de la UE, i exigim a la UE que s’afanyi a legislar la reorganització nacional anterior al 1714, quan cada nació espanyola es governava i s’administrava lliurement. Que ho entenguin els polítics, el poble, la UE i el món.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia