El lector escriu

Via Crucis electoral

Em sorprèn que encara algú cregui cegament en les promeses que es fan, així com també en les que es desfan en campanya electoral. Estem massa acostumats a viure constantment una política renyida amb tots els bàndols, sigui quina sigui la ideologia de l’oponent, i presenciant debats d’allò més patètics, més semblants en el seu tarannà a les baralles d’un pati d’escola.

La censura ha cobrat un protagonisme tal que ens la trobem quan és tan necessari informar, i l’enyorem quan qui no té pèls a la llengua deixa anar burles nefastes, per una boca que ben bé s’hauria d’ensabonar. Per no parlar de les perles que alguns polítics, queda palès que amb coneixements bastant limitats, s’atreveixen a pronunciar amb total impunitat, talment com si no hi hagués un demà.

I, per acabar-ho de rematar, el combat dels poders polítics més inversemblant ha caigut enguany en Setmana Santa, per tal que tots plegats en patim la penitència, d’aguantar-ho sense anestèsia ni conformitat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia