El lector escriu

Hospital de Mataró i sanitat pública

Sovint ens queixem de la sanitat pública, però poques vegades es valora el treball que fa tot el personal de la sanitat pública.

Aquesta carta és per expressar el nostre total agraïment a tot el personal de l’hospital de Mataró, començant pel SEM, passant per urgències, restaurant, personal de neteja i en especial a tot el personal sanitari (doctors/es, infermers/es) de l’UCI, i de la segona planta .

El dia 10 de març ingressava la meva mare a l’UCI amb un fallada multiorgànica i el dia 12 de la mateixa setmana ingressava el meu pare amb una insuficiència respiratòria.

A la meva mare li han salvat literalment la vida, i l’atenció que hem rebut de tot el personal ha sigut, ja no només com a treballadors sinó en el sentit més humà com a persones, inigualable. Un tracte que ha sigut familiar, afectuós... tracte que no es pot expressar amb paraules. Un tracte que demostra que tot i que no estan en les millors condicions laborals, ells valoren més el bon treball que la seva remuneració econòmica.

Repeteixo, tot el personal sanitari de l’UCI (Guillem, Anna, Xevi... i molts més), com el de la 2a planta (Alba, Mariona, Montse....), tots i totes, no puc posar el nom de tots perquè amb més de 32 dies, són molts els que han tractat els meus pares. Repeteixo, l’únic que volem dir a tot el personal sanitari i no sanitari de l’hospital de Mataró és: gràcies pel vostre esforç per fer-nos l’estada a l’hospital al més agradable possible. Enhorabona pel vostre treball. Sou unes molt grans persones! Gràcies.

Malgrat de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia