El lector escriu

Riera tòxica a Sant Antoni de Calonge

Tinc un apartament a Sant Antoni de Calonge, exactament a tocar de la platja des Monestir. Els veïns ja estem cansats i desesperats des de fa anys i panys de presentar queixes a l’Ajuntament per la riera/claveguera que desemboca al bell mig de la platja des Monestir.

Durant l’hivern el final de la riera està a l’aire lliure, sobre la platja, i la pudor que desprèn és vomitiva. I perquè els turistes no vegin tal desgràcia, l’Ajuntament a principi d’estiu l’enterra amb una mica de sorra per sobre, deixant tota la toxicitat sota un pam de sorra.

Els veïns ja no sabem què fer, ni com obligar l’Ajuntament a posar fi a aquesta brutal contaminació. Vist que l’Ajuntament fa el sord des de fa molts anys a les reclamacions, els veïns demanem l’ajuda de tothom per fer pressió perquè anul·lin o canalitzin aquesta riera (que més que riera és una claveguera a cel obert).

Pel bé i la salut de tots els qui anem a la platja. A veure si tenim sort i el proper Ajuntament ens escolta, a la gent que vivim aquí. Salut i llarga vida a tots.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia