El lector escriu

S’abaixa el teló?

En un diari a primera plana posen el títol “S’abaixa el teló”, per la notícia del final de les sessions a la sala segona del Tribunal Suprem en el judici als nostres polítics. Com a colofó, la frase del jutge Manuel Marchena: “Vist per a sentència.” S’abaixa el teló pot tenir dues interpretacions: una com a final d’una obra teatral o el final d’una història, però n’hi ha una altra que es pot entendre com a final d’una primera part d’una representació. En el cas que ens ocupa, dissortadament sembla que és la segona accepció, perquè queda la sentència, queda saber quina serà l’aplicació de la sentència. Aquesta reflexió només s’escau als dotze imputats de la causa especial 20907/ 2017, però és que encara queden molts altres homes i dones que tenen obertes causes en què es demanen greus penes de presó, multes i inhabilitacions. Alcaldes, mossos d’esquadra, funcionaris i ciutadans de diversa índole, als quals s’acusa de delictes no menors, com d’organització criminal al major Trapero. No siguem ingenus, continuaran les denúncies contra qui els faci nosa, estem immersos en una macrocausa en què el jutjat número 13, l’Audiencia Nacional, el TSJC i les clavegueres de l’Estat continuen fent la seva feina.

El teló tornarà a pujar, i darrere les bambolines, s’hi amaguen els poders fàctics que faran el que convingui per continuar amb la seva croada unionista contra els republicans independentistes. Queden molts actes encara, per a la baixada definitiva del teló de la tragèdia catalana, i serà quan obtinguem la independència, quan siguem una república lliure, democràtica i justa per a tothom.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia