El lector escriu

La prevenció d’incendis, en qüestió

He treballat durant deu anys en la prevenció d’incendis, i en última instància m’han degradat, acomiadat i obligat a emprendre diverses i feixugues accions judicials en veure’m moralment empès a denunciar i actuar davant d’aberracions en la feina.

En els Bombers de la Generalitat de Catalunya vaig ser el millor guaita de la promoció del 2018. Malgrat això, quan els vaig posar en qüestió els seus mètodes i els mitjans de què disposàvem els guaites per posar en avís de les columnes de fum, em van maltractar. La cartografia que em van lliurar contenia errors fatals, les coordenades UTM estaven erròniament representades en el mapa i el feien del tot inútil i perillós, entre altres mancances que vaig trobar.

De manera semblant vaig tenir una experiència en els nou anys anteriors a la Diputació de Barcelona, acomiadat irregularment en denunciar que un responsable posava en joc la seguretat informàtica.

He tingut ocasió de veure de prop i he estat víctima de les actituds arrogants que es donen dins del personal d’emergències, en què els privilegis atorgats donen impunitat per actes de maldat deliberats.

Podeu obtenir més detalls al web: bobila.xyz.

Sabadell (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia