El lector escriu

Valls a seques

Bravo per Manuel Valls! Ha fet tremolar tots els partits polítics, amb la seva generositat ha deixat a tots amb el cul a l’aire.

Quina alegria van tenir tots quan els volia ajudar, uns s’hi van enganxar de seguida; altres, una mica més tard, i van aprofitar els regidors que els prometia; mentrestant ell anava fent el forat al terra.

Ara és un pròfug, diuen. Jo diria que ha sabut enredar, amb una gran astúcia, a tots i a totes només amb les seves paraules. No ha tingut escrúpols ni per Rivera, ni per Arrimadas, ni per Colau. Tots són tan intel·ligents que s’han deixat convèncer pel primer ministre francès; és clar, qui ho havia de dir?

Quina ironia del destí, el país del qual va renegar l’ha tornat acollir i ell els ho ha pagat amb enganys, promeses i assumptes obscurs; doncs ara que plorin, que nosaltres ja ho hem fet molt. Els ha comprat amb no res, però ell ha cobrat amb esplendor. Una vall de llàgrimes!

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia